NDER 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zarar veren olgu "STRES "
Yazar Mesaj
  WeBStaR
Kendini Banlayan Admin
*

Bilgiler
Katılma Tarihi: Dec 2005
Rep Puanı: 70

Kişisel Bilgiler

Müzik Tarzı : Rap
Ruh Hali : Seytani

Turkiye

Fenerbahce
basak

Zarar veren olgu "STRES "
[Resim: med013.gif]

[b]Valparaiso Üniversitesi?ndeki ilk yılımda gelecek öğrenim ve iş yaş..::[Yasak]::..mın belirsizlikleri karşısında emekli bir rektörle tanışma fırsatı buldum. Onu dinlemeye gelen pek fazla kişi yoktu. Küçük bir grup heyecanlı arkadaşımın arasında oturuyordum; hepimiz hem okul içinde, hem de ülke çapında ve yurt dışında, kazanmış olduğu başarılar ve derin bilgeliğiyle itibar edilen bir adamın gelişini biraz kaygıyla bekliyorduk.
Dr. O.P. Kretzman, yaşlı ve gözleri bozuk bir adamdı. Salona tekerlekli sandalyeyle girdi. İçeride çıt çıkmıyordu. Kısa süre sonra Dr. Kretzman salondakilere soruları olup olmadığını sorunca bütün gözler bize döndü. Sessizlik. İçten içe bunun ne kadar büyük bir fırsat olduğunu biliyordum, bu nedenle duyduğum korkuya karşın cesaretimi toplayıp bir soru sorarak buzları erittim.
í

[Resim: webstarcgclogo001uf0.jpg]

[Dosyayi Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayit Olmak için lütfen tiklayiniz...]
[Dosyayi Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayit Olmak için lütfen tiklayiniz...]

Konulara Anlamsız Cevap Yazan Üyeler Süresiz Olarak Siteden Banlanacaktır..!!

06-06-2006 03:45 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
  keremu
insancık
*

Bilgiler
Katılma Tarihi: Aug 2005
Rep Puanı: 20

Kişisel Bilgiler

RE: Zarar veren olgu "STRES "
İnsanın gölgesi gibi sürekli peşinden koşan bi olgu gibi görülüyor artık..

06-27-2006 02:27 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
  GS_red
*

Bilgiler
Katılma Tarihi: Dec 2005
Rep Puanı: 4

Kişisel Bilgiler

RE: Zarar veren olgu "STRES "
keremu Yazılan:İnsanın gölgesi gibi sürekli peşinden koşan bi olgu gibi görülüyor artık..

çok haklısn bu konuda
webstar senn bu dediklerini yapmak için çalştığn patronlarında sters yapması lazm paronayok birileriyle çalışıosan zor

[/img]daralanlar [Resim: 8184k.gif][/url]

06-27-2006 02:49 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
NDER 

Forum Atla: