Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu foto daki sen misin virüsünden kurtulma yolları
Yazar Mesaj
  KESAS
Junior BaRoN
*

Bilgiler
Katılma Tarihi: Apr 2006
Rep Puanı: 157

Kişisel Bilgiler

Müzik Tarzı : Fantezi
Ruh Hali : Neseli

Turkiye

Fenerbahce
yay

Bu foto daki sen misin virüsünden kurtulma yolları
Bu virüs MSN üzerinden yayılıyor.Bir bakıyorsunuz arkadaşınızdan msj gelmiş.Bu foto daki senmsin?Nerden buldu benim fotoyu diyorsunuz ve verdiği linke tıklayınca indirelecek dosya çıkıyor.İndirince virüsü kapıyorsunuz ve aniden mouse yi hareket ettiremiyorsunuz ve msn nizdeki tüm ç.içilere bu fotodaki senmisin iletisi gidiyor.

Şimdi çözüm yollarını anlatayım...
1 - MSN programınızı tamamı ile kapatın. (System Traybar’dan (Sağ alt kısım) dan kapadığınıza emin olun.)
2- Burdan [Dosyayi Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayit Olmak için lütfen tiklayiniz...] dosyasını bilgisayarınıza indirin.
3 - İndirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak çalıştırın ve size sorulan “Bu yazılımı çalıştırmak istediğinize emin misiniz?” şekilde sorulan soruya evet diyerek onaylayın.
4 - Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
5 - Bilgisayarınız açıldığında Başlat(Start) / Çalıştır(Run) kısmına tıklayarak karşınıza gelen pencereye “cleanmgr” yazın ve Tamam’a (OK) basın.
6 - “Sürücü Seç” başlıklı bir minik pencere gelince Windows işletim sistemini kurulu olduğu sürücüyü(genelde C: sürücüsüdür) seçiyoruz ve Tamam’a (OK) basıyoruz. “Disk Temizleme” başlıklı bir küçük pencere belirecek ve tarama işlemi başlayacak. Bu işlem uzun sürebilir.
7 - “Disk Temizleme : (C ” Başlıklı bir pencere gelecek. Bu pencereden sadece aşağıda yazılanları seçin

Geçici Dosyalar
Temporary Internet Files
Geri Dönüşüm Kutusu

ve Tamam’a (OK) basın.

Tebrikler artık bu baş belasından kurtuldunuz

BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN!!!

Fikirler, cebr ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez.

[Resim: imzaoo5.gif]

[Resim: vvvvvvvvvvkf3.gif]

14-09-2008 05:50 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

Quick Theme: