Konu Bilgileri
Konu : Fenerbahçe Döktürdü
Yazar : BaRoN      
Cevap Sayısı : 1 Görüntüleme : 44

Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 1 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenerbahçe Döktürdü
Yazar Mesaj
  BaRoN
~ASKER~
*

Bilgiler
Katılma Tarihi: Aug 2005
Rep Puanı: 106

Kişisel Bilgiler

Müzik Tarzı : Diğer
Ruh Hali : Savurgan

Turkiye

Tutmuyorum
koç

Dışarıda

Fenerbahçe Döktürdü
Fenerbahçeli Futbolcular Şampiyonlar Ligi'nde Bir Üst Tura Çıkacaklarına İnanıyor
Şampiyonlar Ligi G Grubunda Fenerbahçe'nin PSV Eindhoven'ı 2-0 yendiği karşılaşma sonrası sarı-lacivertli futbolcular basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Şampiyonlar Ligi G Grubunda Fenerbahçe'nin PSV Eindhoven'ı 2-0 yendiği karşılaşma sonrası sarı-lacivertli futbolcular basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Hollanda ekibi karşısında alınan galibiyet sonrası çok sevinçli olan futbolcular çeyrek finale kalacaklarından emin. Grupta 2 maçlarının kaldıkğını belirten sarı-lacivertli futbolculardan Gökhan Gönül, ''Bu akşamki zaferi bu muhteşem taraftarımıza hediye ediyoruz. Destekleri sonucu galip geldik. Henüz 2 maçımız var ama ben çeyrek finale kalacağımıza inanıyorum'' dedi.

GÖNÜL:''MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK HAYALİM''

Gökhan Milli takıma çağrılması konusunda ise, ''Milli Takım herkesin hayallerini süsler. Fatih Terim hocamız kimin Milli Takım'da oynayacağını çok iyi bilir. Ben de oynamak isterim. Bu maç için de hafta içinde en önemli maçımız diye konuştuk. Fenerbahçe'nin Avrupa'daki kötü kaderini değiştirmemiz için en önemli maç olacağını düşünüyorduk ve herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Kazandığımız için çok mutluyuz'' diye konuştu.

YASİN:''TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR''

Kart cezalısı Lugano'nun yerine oynayan Yasin Çakmak İse hocasının verdiği görevi yerine getirdiğine inandığını belirterek, ''Sahaya çıktığımızda taraftarımızın desteğini arkamıza aldık ve galip geldik. Bu gruptan çıkıp yolumuzda ilerliyeceğiz'' dedi.

COLİN KAZIM'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım ise iyi futbol oynayıp sahadan mutlu ayrıldıklarını söyledi. Kazım'ın ayrıca dün 17 yaşındaki yeğeni Roland Beck'in geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiği, sarı-lacivertli futbolcunun bu haberi takım etkilenmesin diye arkadaşlarından gizlediği öğrenildi. Yöneticiler karşılaşma sonrası Kazım'a özel izin verdikleri öğrenildi.

[Resim: 29129p2.jpg]

01-11-2007 10:59 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla Return to top
  blondon91
Japanese's Love
*

Bilgiler
Katılma Tarihi: Sep 2005
Rep Puanı: 3

Kişisel Bilgiler

RE: Fenerbahçe Döktürdü
Ben fb li deilim fakat yine de tebrik ediyorum.Sonuçta bir Türk takımı....

Özgürlükse,Özgürlük Daha Ne İstiyorsun Ki!!!
[Dosyayi Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayit Olmak için lütfen tiklayiniz...]

[Dosyayi Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayit Olmak için lütfen tiklayiniz...]

[url=http://www.comgibi.com/AMERiCA-MALARiNi-YEMEYENLERiN-GRUBU-t-8813.html#pid40824][/url]

02-11-2007 11:28 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla Return to top
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Forum Atla:

Quick Theme: